Complementaire krachten die uw doelen eerst stellen!

Adviesvoorkmo is opgericht door en voor gepassioneerde ondernemers.

Guido en Jan, twee experten die naast kmo-management, financieel en commercieel uiterst sterk zijn in het adviseren van ondernemers. Al meer dan 10 jaar stellen Guido en Jan de doelen van hun mede-ondernemers centraal, met onze vernieuwende en zeer effectieve groeistrategie die wij een HAPPY-5 scan noemen sturen wij ondernemingen richting duurzame groei.

 

Adviesvoorkmo is opgericht door Guido en Jan. Twee experten die naast bedrijfsmanagement, financieel en commercieel uiterst sterk zijn in het adviseren van ondernemers. Met een vernieuwende en zeer effectieve werkwijze sturen zij ondernemingen al meer dan 10 jaar richting duurzame groei.

De samenwerking tussen Guido en Jan gebeurde met de oprichting van Goalpartner samen met enkele andere vennoten. Goalpartner is de overkoepelende bedrijfsnaam voor Adviesvoorkmo en Delenisvermenigvuldigen waar het ondersteunen van ondernemers en delen van kennis centraal staan.

Ondanks de succesvolle start van deze ondernemerscommunity voelden Guido en Jan dat ondernemers vaak persoonlijk advies kunnen gebruiken. Zij riepen Adviesvoorkmo in het leven, het adviesbureau dat ondernemingen duurzaam laat groeien volgens uw eigen wensen en doelen

Volg Adviesvoorkmo op onze social media kanalen

Ons team

Guido Janssens, financieel expert

Heel wat ondernemers missen een regelmatig adviesmoment met hun boekhouder, ze verwachten pro-activiteit van hun boekhouder.

Mijn jarenlange en ruime ervaring leert mij dat niet elke boekhouder  gespecialiseerd is in bijvoorbeeld businessplanning, hoe meer omzet genereren bij jouw klantendoelgroep of hoe uw structuur en organisatie optimaliseren op basis van uw boekhouding. Uw boekhouder is gespecialiseerd in het verleden en uw fiscale toekomst.

Ik kan U helpen met uw op maat gemaakt toekomstig winstmodel.

Een budget vertelt je waar je geld naartoe gaat, een jaarrekening waar je geld naartoe is gegaan.

Wilt U even sparren hieromtrent, dan wil ik vrijblijvend met U eens aan tafel zitten om te kijken of ik U kan laten groeien

Jan Jodts, commercieel expert

Hallo ik ben Jan,
Ik heb gemerkt tijdens deze turbulente tijden hoe kwetsbaar een kmo kan zijn.

Daarom wil ik vanuit mijn jaren expertise met u een duurzaaam salesplan maken at gebaseerd is op het groeien bij bestande klanten en nieuwe klanten.

En vooral een strategie die gebouwd is op verschillende inkomst bronnen zodat uw kmo op korte en lange termijn verder kan groeien.

Dit gekoppeld aan een groot netwerk waarbij u in direct contact wordt gebracht met de juiste personen.

Uw duurzame groei begint bij een vrijblijvend introductie-gesprek


– U en evt. andere zaakvoerders
– kennismaken met Guido en Jan
– 90 minuten dialogeren over uw visie, uw bedrijf, uw passie
– vrij van gsm en pc