Hoe creëren wij duurzame groei voor uw onderneming?

Kmo-management is de kernactiviteit van Adviesvoorkmo. Als erkend adviesbureau dat deel uitmaakt van Goalpartner, zorgen Guido en Jan ervoor dat uw KMO duurzaam groeit behaalt volgens uw doelen.

Kmo-management is de kernactiviteit van Adviesvoorkmo. Als erkend adviesbureau dat deel uitmaakt van Goalpartner, zorgen Guido en Jan ervoor dat uw KMO duurzaam groeit.  

Om de werking en groei van uw onderneming te verbeteren zullen Guido en Jan alle nodige aspecten van uw onderneming onder de loep nemen. Aanbevelingen en adviezen gebeuren op basis van onze eigen analyses, kennis, ervaring en uw persoonlijke doelen

Het verstevigen van uw onderneming kan op strategisch, operationeel en tactisch vlak gebeuren.

KMO-management

Finance

Voor het financiële aspect van uw ondernemersverhaal zal u in nauw contact staan met Guido Janssens. Guido kent een ervaringsrijke loopbaan waar hij verschillende functies bekleed binnen ‘finance’ als CEO, CFO, incasso- en debiteurenbeheerder.

Guido is een echt KPI-man. Guido’s diepgaande kennis over de financiële wereld en zijn grafische inzichten zijn ongetwijfeld dé oplossing voor  uw financiële vraagstukken

Voor het financiële aspect van uw ondernemersverhaal zal u in nauw contact staan met Guido Janssens. Guido kent een ervaringsrijke loopbaan waar hij verschillende functies bekleed binnen ‘finance’. Als CEO en CFO, incasso– en debiteurenbeheerder is Guido ongetwijfeld dé oplossing voor alle financiële problemen en vraagstukken binnen uw onderneming.

Met Guido aan het stuur wordt er steeds met een hoge efficiëntiegraad gewerkt. Concrete doelstellingen en meetbare instrumenten zijn vanzelfsprekend voor hem. Guido is een echt KPI-man. Zijn diepgaande kennis over de financiële wereld en zijn grafische inzichten zorgen voor duurzame oplossingen. 

Hét vakgebied van Jan Jodts. Al meer dan 20 jaar brengt hij zijn kennis en levenskracht over naar een uitgebreid netwerk aan ondernemers en professionals. Als mede-oprichter van Goalpartner staat Jan al meer dan 10 jaar klaar voor kmo’s en gedreven ondernemers als kmo-groeicoördinator.

Jan kent een succesvol verleden als sales manager en sales coach die unieke en succesvolle oplossingen aanrijkt voor zijn netwerk.

Hét vakgebied van Jan Jodts. Al meer dan 20 jaar brengt hij zijn kennis en levenskracht over naar een uitgebreid netwerk aan ondernemers en professionals. Als mede-oprichter van Goalpartner staat Jan al meer dan 10 jaar klaar voor kmo’s en gedreven ondernemers als kmo-groeicoördinator.

Jan kent een succesvol verleden als sales manager en sales coach die opereerde in verschillende sectoren. Hij kent zijn vak als geen ander, zijn unieke kijk op het leven brengt ongeziene inzichten en oplossingen voor iedereen binnen zijn netwerk.

Sales

Organisatie

Adviesvoorkmo is de perfecte partner om organisatie en structuur een prominente plaats in uw onderneming te geven. Aan de hand van bedrijfsanalyses en persoonlijke gesprekken met u, andere zaakvoerders zullen wij uw onderneming voorzien van duurzame oplossingen die écht werken.

Ook voor overnames en fusies kan u terecht bij Adviesvoorkmo. Wij zorgen voor een onafhankelijke aanpak die focust op de gezondheid en de toekomst van uw onderneming.

Adviesvoorkmo is de perfecte partner om organisatie en structuur terug te brengen in uw onderneming. Aan de hand van analyses en persoonlijke gesprekken met u, andere zaakvoerders en uw personeel zullen wij de sterke en zwakke punten van uw onderneming kunnen identificeren. Guido en Jan hebben een enorme hoeveelheid aan kennis en ervaring op vlak van bedrijfs- en ondernemingsmanagement waardoor zij zowel kleine als grote ondernemingen laten functioneren zoals nooit tevoren. 

Ook voor overnames en fusies kan u terecht bij Adviesvoorkmo. Wij zorgen voor een onafhankelijke aanpak die focust op de gezondheid en de toekomst van uw onderneming.

Uw Happy-five rekening

Onze HAPPY-5 scan, is een allesomvattende groeistrategie voor uw onderneming, kmo of start-up. 

Met deze vernieuwde groeistrategie laten wij uw onderneming duurzaam groeien.

Dit verzekeren wij u door gecontroleerd en doelgericht gebruik te maken van 3 key-elementen uit uw MAR. Uw kostenrekening (nr. 6), uw investeringen/ beleggingen (nr. 7) en uw opbrengsten (nr. 5) die wij positeif zullen maken. Onze strategie waakt steeds over de duurzaamheid van uw groei, hierbij vermijden we zo veel mogelijk grote uitgaven en besparingen die uw cliënteel, personeel of andere aspecten van uw onderneming kunnen schaden.

Een strategie waarbij het geheel meer is dan de som van de delen, wij leggen u gepersonaliseerde groeistrategie hieronder kort uit.

01. Introductie gesprek

Adviesvoorkmo is uiterst dienstverlenend ingesteld. Efficiëntie en klantcommunicatie staan centraal in onze onderneming. Daarom gunnen wij onze klanten een eerste stap richting duurzame groei, met ons vrijblijvend introductie gesprek. 

Het introductie gesprek zal enkel en alleen toegankelijk zijn voor de zaakvoerders. In dit gesprek peilen Guido en Jan naar uw visie, uw passie en vooral uw wensen en noden voor de toekomst. Deze dialoog van 90 minuten zal zonder gsm of laptop plaatsvinden om een echt one-on-one feeling te creëren tussen ons. 

02. 360° bedrijfsbeeld

Om een efficiënte en resultaatgerichte groeistrategie uit te stippelen moeten onze experten een 360° beeld creëren van uw onderneming. Deze methode laat Guido en Jan toe zowel op strategisch, tactisch als operationeel vlak uw onderneming te versterken. Een onafhankelijke kijk op uw bedrijf doet wonderen!

03. HAPPY-5 scan

Met een HAPPY-5 scan gaan Guido en Jan meten over hoeveel groeimarge uw onderneming beschikt. Samen met de resultaten uit het 360° bedrijfsbeeld zal gebruik worden gemaakt van uw genormaliseerd rekeningstelsel (MAR). Uw MAR heeft geen geheimen voor onze financial expert Guido. 

Aan de hand van grondige kosten- en margeanalyses zal uw 6-rekening onder controle worden gehouden. Te hoge kosten worden duurzaam weggewerkt en het gevaar van onvoorzien kosten wordt kleiner. Met een gecontroleerde 6-rekening openen onze experten nieuwe deuren voor u 7-rekeningen. Deze investeringen en beleggingen binnen uw onderneming worden door Jan als hefboom. Deze hefboom zal gebruikt worden om uw liquide middelen en opbrengsten te maximaliseren op een duurzame manier. 

De kleine maar zeer efficiënte veranderingen in uw 6- en 7-rekening transformeert uw bankrekening naar een HAPPY-5 rekening.

Uw HAPPY-five rekening begint bij een vrijblijvend introductie-gesprek


– U en evt. andere zaakvoerders
– kennismaken met Guido en Jan
– 90 minuten dialogeren over uw visie, uw bedrijf, uw passie
– vrij van gsm en pc