Happy-five bedrijfsscan

Een happy-five bedrijfsscan van Adviesvoorkmo, is een op-maat-gemaakte groeistrategie voor kmo’s en start-ups uit alle sectoren.

Dankzij jarenlange ervaring in het werkveld, bijscholing en een sterk uitgebouwd netwerk hebben wij de happy-five methode kunnen geperfectioneerd.  

De happy-five scan van Adviesvoorkmo bestaat uit drie onderdelen, hieronder leggen wij deze overzichtelijk uit.

Een happy-five bedrijfsscan van Adviesvoorkmo, is een op-maat-gemaakte groeistrategie voor kmo’s en start-ups uit alle sectoren.

Dankzij jarenlange ervaring in het werkveld, bijscholing en een sterk uitgebouwd netwerk hebben wij de happy-five methode kunnen geperfectioneerd.  

Deze op-maat-gemaakte groeistrategie steunt op verschillende pilaren, waaronder de happy-five bedrijfsscan. 
Een strategie waarbij het geheel significant meer is dan de som van de delen.

Introductie gesprek

introductie gesprek

- vrijblijvend-
90 minuten
 • Vrij van laptop en GSM
 • Enkel zaakvoerder(s)
 • Dialogeren
 • inside-out aanpak

Elke samenwerking met Adviesvoorkmo gaat van start met een vrijblijvend introductie gesprek. 

Op deze manier kan u, samen met uw onderneming gratis een eerste stap richting duurzame en doelgerichte groei zetten.

Onze op maat gemaakte groeistrategie begint bij de zaakvoerders. Met deze inside-out aanpak vertrekken wij bij uw visie, uw passie en vooral uw wensen en de problemen die uw onderneming ervaart. Deze +- 90-minuten durende dialoog zal zonder gsm of laptop plaatsvinden om een echt one-on-one feeling te creëren tussen ons. 

360° bedrijfsbeeld

360° bedrijfsbeeld

 • Financiële analyses
 • Commerciële analyses
 • Menselijke factoren
 • Management aanpak
 • Nieuwe doelstellingen en KPI's

De multidisciplinaire experten van Adviesvoorkmo zijn naast bedrijfs- en kmo-management gespecialiseerd in de commerciële en financiële aspecten die zich afspelen in en rond de onderneming. 

Deze 360° bedrijfsscan moet zorgen voor een onafhankelijke kijk op uw onderneming. Alle problemen, gevaren, kansen en bedreigingen die zich op micro-, macro- en meso-niveau bevinden zullen gevonden worden door onze experten. Binnen deze bedrijfsscan wordt ook rekening gehouden met de menselijke factoren in uw onderneming zoals uw werknemers en klanten. 

Met nieuwe, SMART geschreven doelstellingen en KPI’s laten wij uw onderneming zelfstandig in de juiste richting groeien.

Happy-five rekening

de happy-five rekening

 • Gecontroleerde 6-rekening
 • 7-rekening als hefboom
 • Groeiende 5-rekening

De sterk analytische kracht van onze experten vormt een volgende pilaar in onze happy-five methode. Aan de hand van diepgaande bedrijfsanalyses gaan wij over tot de implementatie van de happy-five scan. De informatie uit voorgaande stappen waarin uw onderneming in kaart gebracht werd verzekeren uw onderneming van duurzame en doelgerichte groei op financieel vlak.

Om een happy-five rekening te bekomen worden er drie stappen ondernomen:

 1. Eerst zal uw 6-rekening onder controle worden gehouden. Te hoge kosten worden duurzaam weggewerkt waarbij rekening wordt gehouden met de continuïteit van de onderneming, het gevaar van onvoorzien kosten, enz.
 2. Met een gecontroleerde 6-rekening openen onze experten nieuwe deuren voor uw 7-rekeningen. De investeringen en beleggingen binnen uw onderneming zullen gebruikt worden als hefboom om uw liquide middelen en opbrengsten te maximaliseren volgens de vooropgestelde groeistrategie. 
 3. Deze kleine maar zeer efficiënte veranderingen in uw 6- en 7-rekening transformeert uw bankrekening naar een HAPPY-5 rekening.

Uw HAPPY-five rekening begint bij een vrijblijvend introductie-gesprek


– U en evt. andere zaakvoerders
– kennismaken met Guido en Jan
– 90 minuten dialogeren over uw visie, uw bedrijf, uw passie
– vrij van gsm en pc

Hoe onze experten uw onderneming helpen:

Kmo-management is de kernactiviteit van Adviesvoorkmo. Als erkend adviesbureau zorgen Guido en Jan ervoor dat uw onderneming duurzaam en doelgericht groeit in de juiste richting.

Kmo-management is de kernactiviteit van Adviesvoorkmo. Als erkend adviesbureau dat deel uitmaakt van Goalpartner, zorgen Guido en Jan ervoor dat uw KMO duurzaam groeit.  

Om de werking en groei van uw onderneming te verbeteren zullen Guido en Jan alle nodige aspecten van uw onderneming onder de loep nemen. Aanbevelingen en adviezen gebeuren op basis van onze eigen analyses, kennis, ervaring en uw persoonlijke doelen

Het verstevigen van uw onderneming kan op strategisch, operationeel en tactisch vlak gebeuren.

KMO-management

Finance

Voor het financiële aspect van uw ondernemersverhaal zal u in nauw contact staan met Guido Janssens. Guido kent een ervaringsrijke loopbaan waar hij verschillende functies bekleed binnen ‘finance’ als CEO, CFO, incasso- en debiteurenbeheerder.

Guido is een echt KPI-man. Guido’s diepgaande kennis over de financiële wereld en zijn grafische inzichten zijn ongetwijfeld dé oplossing voor  uw financiële vraagstukken

Voor het financiële aspect van uw ondernemersverhaal zal u in nauw contact staan met Guido Janssens. Guido kent een ervaringsrijke loopbaan waar hij verschillende functies bekleed binnen ‘finance’. Als CEO en CFO, incasso– en debiteurenbeheerder is Guido ongetwijfeld dé oplossing voor alle financiële problemen en vraagstukken binnen uw onderneming.

Met Guido aan het stuur wordt er steeds met een hoge efficiëntiegraad gewerkt. Concrete doelstellingen en meetbare instrumenten zijn vanzelfsprekend voor hem. Guido is een echt KPI-man. Zijn diepgaande kennis over de financiële wereld en zijn grafische inzichten zorgen voor duurzame oplossingen. 

Hét vakgebied van Jan Jodts. Al meer dan 20 jaar brengt hij zijn kennis en levenskracht over naar een uitgebreid netwerk aan ondernemers en professionals. Als mede-oprichter van Goalpartner staat Jan al meer dan 10 jaar klaar voor kmo’s en gedreven ondernemers als kmo-groeicoördinator.

Jan kent een succesvol verleden als sales manager en sales coach die unieke en succesvolle oplossingen aanrijkt voor zijn netwerk.

Hét vakgebied van Jan Jodts. Al meer dan 20 jaar brengt hij zijn kennis en levenskracht over naar een uitgebreid netwerk aan ondernemers en professionals. Als mede-oprichter van Goalpartner staat Jan al meer dan 10 jaar klaar voor kmo’s en gedreven ondernemers als kmo-groeicoördinator.

Jan kent een succesvol verleden als sales manager en sales coach die opereerde in verschillende sectoren. Hij kent zijn vak als geen ander, zijn unieke kijk op het leven brengt ongeziene inzichten en oplossingen voor iedereen binnen zijn netwerk.

Sales

Organisatie

Adviesvoorkmo is de perfecte partner om organisatie en structuur een prominente plaats in uw onderneming te geven. Aan de hand van bedrijfsanalyses en persoonlijke gesprekken met u, andere zaakvoerders zullen wij uw onderneming voorzien van duurzame oplossingen die écht werken.

Ook voor overnames en fusies kan u terecht bij Adviesvoorkmo. Wij zorgen voor een onafhankelijke aanpak die focust op de gezondheid en de toekomst van uw onderneming.

Adviesvoorkmo is de perfecte partner om organisatie en structuur terug te brengen in uw onderneming. Aan de hand van analyses en persoonlijke gesprekken met u, andere zaakvoerders en uw personeel zullen wij de sterke en zwakke punten van uw onderneming kunnen identificeren. Guido en Jan hebben een enorme hoeveelheid aan kennis en ervaring op vlak van bedrijfs- en ondernemingsmanagement waardoor zij zowel kleine als grote ondernemingen laten functioneren zoals nooit tevoren. 

Ook voor overnames en fusies kan u terecht bij Adviesvoorkmo. Wij zorgen voor een onafhankelijke aanpak die focust op de gezondheid en de toekomst van uw onderneming.